Omdat de eerste indruk bepalend is! 

Bestel hier jouw nieuwe logo en huisstijl!

Of geef een belletje: 06 18 11 25 21

logo_Appel Ontwerpt

VOORBEELD LOGO EN HUISSTIJL ONTWERP

logo ontwerp De Mobiele Theetuin op theepot
logo ontwerp De Mobiele Theetuin op bruine verpakking
huisstijl ontwerp De Mobiele Theetuin verschillende items

HOE KAN IK JE HELPEN

Iedereen is creatief, maar niet iedereen kan deze creativiteit omzetten tot een mooi ontwerp. Hiermee kan ik je helpen. Jouw ideeën ga ik voor je omvormen tot een mooi professioneel logo. Het logo vormt later de basis voor de huisstijl. Heb je geen ideeën? Geen nood, ook dan kan ik je helpen.

In een persoonlijk gesprek komen we tot een beeld waaraan het ontwerp moet voldoen. Uitgebreid komt kleurgebruik, vorm en lettertypes aan bod. Waarom is een bepaalde kleur belangrijk voor jou en hoe kan deze kleur optimaal tot uitdrukking komen in jouw logo en huisstijl. Tijdens het gehele ontwerpproces blijf je betrokken en word je op de hoogte gehouden. Zo weet je precies of je het logo en huisstijl krijgt die bij je past.

LOGO & HUISSTIJL PROCES IN HET KORT

  • Voor 499 euro excl. btw maak ik vijf  logo concepten, dit logo vormt de basis voor de huisstijl. In samenspraak kiezen we het concept, dat het meest aanspreekt.

  • In overleg ga ik het logo verder verfijnen en wordt de basis van de huisstijl. Het ontwerpen stopt pas als jij  tevreden bent!

  • Na betaling ontvang je het logo in de volgende formaten: JPG, PNG, PDF en EPS. De bestanden van de huisstijl zullen in overleg aangeleverd worden.

© Appel Ontwerp(t) 2021