Omdat de eerste indruk bepalend is! 

Bestel hier jouw nieuwe logo, huisstijl en website!

Of geef een belletje: 06 18 11 25 21

logo_Appel Ontwerpt

VOORBEELD LOGO, HUISSTIJL EN WEBSITE ONTWERP

Logo van 'Op de Yogamat'
Visitekaartje_KBS
Website van Pop-up Professionals

HOE KAN IK JE HELPEN

Wil je een logo huisstijl en website? Laat mij je hierbij bij helpen. Jouw ideeën ga ik voor je omvormen tot een mooi professioneel logo. Het logo vormt later de basis voor de huisstijl en de website, zodat alle elementen goed bij elkaar aansluiten. Heb je geen ideeën? Geen nood, ook dan kan ik je helpen.

In een persoonlijk gesprek komen we tot een beeld waaraan het ontwerp moet voldoen. Uitgebreid komt kleurgebruik, vorm en lettertypes aan bod. Waarom is een bepaalde kleur belangrijk voor jou en hoe kan deze kleur optimaal tot uitdrukking komen in jouw logo, huisstijl en website. Tijdens het gehele ontwerpproces blijf je betrokken en word je op de hoogte gehouden. Zo weet je precies of je het pakket krijgt dat bij je past.

LOGO, HUISSTIJL & WEBSITE PROCES IN HET KORT

  • Voor 1499 euro excl. btw maak ik vijf  logo concepten die gebruikt gaan worden in de huisstijl. Als het logo en huisstijl zijn afgerond, zal de website in die stijl worden vormgegeven.

  • Belangrijk in mijn werkwijze is, dat het een proces is dat we gezamenlijk aangaan. Geen onaangename verrassingen, het ontwerpen stopt pas als jij  tevreden bent!

  • Na betaling ontvang je het logo in de volgende formaten: JPG, PNG, PDF en EPS. De bestanden van de huisstijl zullen in overleg aangeleverd worden en de website staat volledig functionerend online.

WEBSITE PAKKET

Uniek ontwerp
5 Pagina’s
Wordpress CMS
Google Aanmelding
Contactformulier
Zoekmachine Optimalisatie
Drag & Drop Template
Responsive design

© Appel Ontwerp(t) 2021