Wil je een flitsende start met je bedrijf, maar heb je geen idee waar te beginnen?

logo_Appel Ontwerpt

Ben jij net gestart met jouw bedrijf en wil jij een onweerstaanbare indruk achterlaten? Maar je hebt geen idee hoe?

Met de juiste uitstraling naar buiten toe, heb je al de helft gewonnen. Door aandacht te besteden aan logo, visitekaartjes en website, laat je een professionele indruk achter bij jouw potentiële klant.

Yes! Ik ga voor mijzelf beginnen…

Vol enthousiasme ben je gestart als ondernemer, eindelijk heb je besloten je hart te volgen en voor jezelf te beginnen.

Als een van je eerste projecten wil je gaan starten met een mooie website en je eigen persoonlijke branding. Je wil je professioneel presenteren waarmee jij gelijk die flitsende start gaat maken.

Je realiseert je dat een dure webbouwer in huren nog niet tot de mogelijkheden behoort en je besluit eerst zelf aan de slag te gaan.

Je gaat je eigen website bouwen

Zo moeilijk kan het toch niet zijn… [toch?]

Wie weet heb jij toch nog een on- ontdekt talenten die je nu goed kan inzetten.

Maar na maandenlang ploeteren, zweten en starend naar een leeg beeldscherm kom je tot de conclusie dat een eigen website bouwen moeilijker is dan je aanvankelijk had gedacht. 

Vragen zoals:

Welke template past het beste bij mij, welk hostingbedrijf moet ik kiezen, hoe kom in aan de juiste kleuren en lettertypes, wat is een slimme pagina indeling, hoe regel ik mijn SEO, wat zijn de beste plugins enzovoort, enzovoort. Allemaal vragen waar je iedere keer mee te ‘dealen’ hebt maar waar je niet de juiste kennis voor in huis hebt.

Je wil tenslotte wel een website die klanten aantrekt met een professionele uitstraling.

Een website waar je echt trots op bent. Het is tenslotte jouw visitekaartje!

De voordelen van een goede branding

  • een goed ingerichte site wordt je door Google eerder opgepikt zodat je sneller een betere ranking krijgt

  • met personal branding vestig je de aandacht op de sterke kanten van jouw bedrijf, dit maakt je onderscheidend!

  • maakt dat jouw websitebezoeker eerder met je gaat samenwerken

  • het is belangrijk dat opdrachtgevers zien dat jij je bedrijf serieus neemt en erin hebt geïnvesteerd

  • bouwen aan je uitstraling naar buiten toe is bouwen aan geloofwaardigheid en vertrouwen

  • je laat een onweerstaanbare indruk achter

  • branding is een vorm van markering, dus dat heb je dan geregeld

Een website maken is een vak apart.

Mijn naam is Lyan Appel van Appel ontwerpt. Veel van mijn klanten (starters) hebben te maken met bovenstaande problemen. Enthousiast starten ze met het ontwerpen van hun eigen huisstijl en website maar de meeste ondernemers stranden voor de finish is bereikt.

Hoe ben ik tot het vormgeversvak gekomen? Vanuit de fotografie (opleiding gevolg aan de HKU), ben ik terecht gekomen in het het dtp/vormgeversvak (opleiding Art & Designcollege). Langzaam maar zeker ontwikkel je de skills die nodig zijn om een mooi pakket te kunnen aanbieden. Want…

Ook ik heb de worsteling van het zichtbaar worden ondervonden. Inmiddels breng ik de lessen, die ik de afgelopen jaren geleerd heb, in praktijk en wordt elke dag een stukje zichtbaarder en vindbaarder. Elke dag leer ik bij en elke opdrachtgever geeft nieuwe inspiratie en inzichten. Van website ontwerp, logo ontwerp tot het opmaken van boeken, het is voor mij een vorm van puzzelen. Ik help jou met het opzetten van jouw website en jouw huisstijl. Samen aan de keukentafel gaan we eerst brainstormen wat jouw wensen zijn en deze vertaal ik in jouw logo, huisstijl en/of website tot alle stukjes op zijn plaats vallen.

Spreekt mijn werkwijze je aan? Neem dan contact met me op.

Foto van Lyan Appel

‘Good design makes good business’

Bekijk hieronder de pakketten

Logo ontwerp

149,-
  • Alleen een logo is ook mogelijk

Logo, Huisstijl + Website

1499,-
  • Beste keuze het totaal pakket

Logo + Huisstijl

499,-
  • Logo gecombineerd met een huisstijl

Wat klanten over mij zeggen

“Lyan heeft voor mij een logo ontworpen wat geheel aansluit bij mijn wensen. Ontwerp en uitvoering zijn zeer soepel verlopen. Bedankt voor de service Lyan.”


ANNEKE HOEK-KUIJT, Virtual Assistent

“Lyan combineert verschillende wensen tot een fris ontwerp (in dit geval van een logo). Ik ben blij met het eindresultaat!”


BAS VAN DELFT, Freelance Schrijver

“Lyan werkte snel en zorgvuldig. Ze is creatief en gaf duidelijke uitleg bij de keuzes die ze maakte. Kortom: fijn om met haar samen te werken! Ik kan geen enkel minpunt bedenken.”


WENDY WAGEMANS, Kinderboeken schrijver

“Lyan kwam met het idee om het logo eenvoudig te houden en uit een lijn te laten bestaan, waardoor het heel goed aansluit bij mijn heldere manier van coachen en behandelen”


BART AALDERING, Levenscoach

© Appel Ontwerp(t) 2021